Fun

De lokale webshop met een ecologisch levering aan huis.

Activiteiten - Afspraakjes

Dit deel is gemaakt om nieuwe mensen te leren kennen. Nieuwe mensen leren kennen doen we samen op een leuke en sportieve manier of rustige manier.

 

Elke Zondag en maandag heb ik een vrije dag. Op deze vrije dagen wil ik graag nieuwe mensen leren kennen door ermee af te spreken. Vind je dat eng? De vraag is wat is er eng? Maanden aan een stuk je privé vertellen je bloot geven en dan éénmalig af te spreken om erachter te komen dat het niet klikt?

 

Bovendien wil ik in het hier en nu leven, van dag tot dag niet naar de toekomst. Is chatten dan niet mogelijk tuurlijk wel maar liever niet maanden aan één stuk waar toch niets verder uit voort zal komen.

 

Dus ik daag jullie uit en laten we iets leuks samen doen. Laten we niet bevriend zijn met onze laptop of gsm, maar laten we met zen allen in de echte wereld onze tijd door brengen.

Wat heb je te verliezen? Ik bijt niet en lach zeker niemand uit.. :)

In tegendeel, heb ik dan gn angst of zenuwen? tuurlijk wel maar ik heb lang geleden besloten niet meer toe te geven aan mijn angsten. Wat angst is? ik kan het zeker wel weten want het grootste deel van verleden heeft bestaan uit angsten maar die tijd is voorbij.

 

Alles is mogelijk van een wandeling tot lopen en fietsen en totaal andere dingen. Ik woon vlak bij het Boso-domein dus dat is mooi mee genomen, hoewel er in Mechelen ook hele mooie rustige plekjes zijn.

 

Waar ben ik naar op zoek?

*Nieuwe vriendschappen kort in de buurt.

*Vrouwelijke vriendschappen

*20-32 jaar oud

*Liefde, dit is een extra gegeven, om af te spreken hoeft er helemaal niets te zijn. Alles is vrijblijvend, liefde push je nu eenmaal niet maar ik sta er wel voor open.

*Liefde is dus bijzaak, gewoon een leuke dag met jou zonder verdere verplichtingen of bij bedoelingen is helemaal top!.

*Dorpsgenoten leren kennen. Of uit de buurtgemeentes.

*Sportieve figuren omdat ik zelf ook redelijk sportief ben.

 

Waarom doe ik dit en waarom maak ik geen gebruik van datingswebsites?

 

Toen ik nog naar het middelbaar ging heb ik het ooit geprobeerd. Ik heb betaald, maar wat bleek? Heel de website was fake, allemaal fake profielen. Dus ik was mijn geld mooi kwijt voor niets. Nu zovele jaren later heb ik het opnieuw geprobeerd. Maar weer kwam ik op fake websites terecht en weer ben ik mijn geld kwijt. Er zijn er ook een paar echte maar ik durf mijn geld er gewoon niet meer aan uit te geven. Vooral omdat ik momenteel erg op mijn centjes moet letten met mijn nieuwe avontuur dat ik gestart ben met GreenDriver.

 

Ik geloof ook gewoon niet zo heel erg meer dat het kan werken via zo'n websites. Dus laat ik het eens via hier proberen om nieuwe mensen te leren kennen. dit is dus zeker geen promo stunt om mijn bedrijf in de aandacht te brengen.

 

 

mvg, Greg

 

GreenDriver is steeds op zoek naar nieuwe activiteiten om te organiseren.

Hebt u een leuke activiteit voor ons die dat gratis is of aan een voordelig tarief?

Laat het me zeker weten!

Activiteiten

Profiel

 

De vakantie die ik nooit zal vergeten:

Frankrijk, in de bergen en in de alpen wandelen. Ik heb eens ergens gelezen dat iemand op deze vraag centerparcs had geantwoord. Hoewel dat niet de vakantie is die ik nooit zal vergeten, doe ik dit ook wel heel erg graag.

 

Vroege vogel of geen ochtendmens?

Ik ben een vroege vogel. Ik ben zeker geen avondmens wat betreft uitgaan. Hoewel ik soms wel lang op blijf dan is dit vooral thuis gezellig in de zetel.

 

Roken?

Ik rook niet.

 

Groenten?

Ik kweek graag groentjes uit eigen moestuin en onbespoten. Zelf vind ik niet dat hier veel werk in kruipt.

 

Sport?

Ja ik sport graag, lopen, wandelen fietsen ik doe het allemaal graag.

Wat ik niet doe maar ook wel graag doe: bowling, badminton, ..

 

Natuur

Ik hou van de natuur, de dieren, het klimaat.

 

Andere vragen?

Stel ze gerust.. :)

In samenwerking met

BTW: BE 0655.774.042

 

 

Boodschappen@greendriver.be

 

 

 

 

 

Fun